Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde bilim fuarı ilgi gördü

Tuna İşleyen - Görüntülü

Bilim Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
254 okunma
Google News

Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde bilim fuarı ilgi gördü

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi.

Okulun spor salonunda düzenlenen fuara Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Başkan Yardımcısı İrfan Güleç, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü  Sedat Cumali Koca, okul müdürleri,  öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Okul Müdürü Osman Yıldız’ın konuşması ile başlayan programda okulun Müzik öğretmeni Semih Uçar ekibi tarafından Neşet Ertaş’ın  parçaları seslendirildi.

Kurdele kesimi ile birlikte açılışı yapılan fuarda öğrenciler danışman öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları TUBİTAK 4006 Projelerini Başkan Derin ve beraberindekilere anlattı.

Fuarda 12 proje sergilenirken, projelerde kültürel miras, ekolojik denge, doğal afetler ve afet yönetimi tematik alanları temel alındığı bilgisi edinildi.

Düzenlenen bilim fuarında toplamda 50 öğrenci ve 8 öğretmen görev aldı.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.