TAVŞANLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLER FEN LİSESİ İÇİN İHALE TAMAMLANDI

Tavşanlı

Eğitim Yayın: 07 Eylül 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2026 12:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde eğitim altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırımda daha kritik adım atıldı. 16 derslikli Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Eğitim Binası’nın ihalesi gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Kütahya Milletvekili, Kütahya ve ilçelerinin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Tavşanlı’mızın eğitim altyapısını güçlendirecek, evlatlarımızın geleceğine ışık tutacak önemli bir yatırımın daha mutluluğunu yaşıyoruz. 16 derslikli Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Eğitim Binası’nın ihalesi gerçekleştirildi. Kütahya’mızın ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, hemşehrilerimizin taleplerini karşılamak ve şehrimize yeni eserler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 

Eğitime verilen öneme dikkat çeken Milletvekili, "Eğitime yapılan her yatırımın, evlatlarımızın geleceğine atılmış güçlü bir adım olduğuna inanıyoruz. Emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kütahya’mız için çalışmaya, evlatlarımızın geleceğine yatırım yapmaya ve şehrimize yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.