Songül Karlı 14. Kültür Turizm ve maden festivalinde

Kültür Yayın: 10 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 10.09.2022 11:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
972 okunma
Google News

Balıköy'de Songül Karlı 14. Kültür Turizm ve maden festivalinde sahne aldı

Tuna İşleyen - Görüntülü 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Balıköy Beldesinde bu sene 14. kez düzenlenen kültür turizm ve maden festivalinde dün akşam sanatçı Songül Karlı da sahne aldı.

 

15 gün sürecek olan Balıköy Kültür Turizm ve Maden festivalinin dün akşamki programına Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, Antalya emekli başsavcısı, Akdeniz Üniversitesi Rektör danışmanı Mehmet Karakaya, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Köy tv Anadolunun sesi program yapım ve sunucusu Mehmet Destan Ozan'ın sunumu sonrası sanatçı Songül Karlı sahne alarak birbirinden farklı güzellikte eserlerini seslendirdi.

Songül Karlı ve ekibini Balıköy'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Artun, coşku dolu konser için teşekkür etti.

Amaçlarının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu ifade eden başkan Artun, "Balıköy maden ve turizm başta olmak üzere birçok alanda gelişme kaydediyor" diyerek tüm davetlilere ve Balıköy halkına festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.