Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için Pet

Tunçbilek Belediyesi’nden sokak hayvanlarına DESTEK

Yaşam Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1511 okunma
Google News

 Tunçbilek Belediyesi’nden sokak hayvanlarına destek
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı bulunan Tunçbilek Belde Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlara destek olmak amacıyla hayvan dostu çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye faaliyetleri çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında sokaktaki hayvanlara mama, barınma ve aşı desteği sağlanıyor. Belediye yetkilileri, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için Kağan Fidan ve Beytullah Fidan 'ın sahibi olduğu Pet Center firmasıyla görüşmelerde bulundu. Sokaktaki hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla yeni projeler ve iş birliği olanakları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (1)
Ahmet Esen
17.02.2024 23:19
Başkan yapma Allah aşkına. Şu mama lobilerine prim verme. Oy kaygısıyla yapıyorsan yapma bunu. Bu mama lobisinin sesi çok çıkıyor diye bunları kalabalık zannetme. Emin ol başıboş sokak köpeklerinden şikâyetçi olan insan sayısı katbekat fazla.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.