SİMAV’DA SINAVA SICAK ÇORBA MOTİVASYONU

SİMAV’DA SINAVA SICAK ÇORBA MOTİVASYONU

Eğitim Yayın: 29 Kasım 2013 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2013 17:12:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4240 okunma
Google News

SİMAV’DA SINAVA SICAK ÇORBA MOTİVASYONU

Tüm yurtta eş zamanlı olarak yapılan Orta Öğretime Geçiş Ortak Sınavının Kütahya'nın Simav ilçesinde bir ilk yaşandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sevk ve idaresinde 17 sınav merkezinde 460 görevlinin yer aldığı, 902 öğrencinin katıldığı sınavlar öncesinde soru kitapçıklarıyla cevap kayıtlarının bulunduğu mühürlü özel kasaları sınav merkezlerine taşıyacak olan kurye ve güvenlik görevlilerine sıcak çorba ikramı yapıldı.

Hükümet Konağı yemekhanesinde pişirilen çorbanın soru sandıklarının dağıtımından önce saat tam 06.00’da kurye ve güvenlik mensuplarına dağıtıldığını bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, “Yurt genelinde eş zamanlı olarak yapılan Orta Öğretime Geçiş Ortak Sınavının her yönden sorunsuz ve başarılı geçmesinin planlarını yaptık. Soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının bulunduğu sandıkların dağıtımı öncesinde kurye ve güvenlik mensubu olarak yer alan tüm görevlilere sıcak çorba ikramı yaparak onların güne tam anlamıyla başlamasını sağladık. Cuma günü yapılacak olan sınavların ikinci bölümünde de görevlilerimizin motivasyonu için çorba ikramımızı sürdüreceğiz. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz sınavları sorunsuz bir şekilde geride bırakmaktır” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.