"Reflektör Tak Görünür Ol"

"Reflektör Tak Görünür Ol"

Gündem Yayın: 08 Aralık 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.12.2022 12:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
369 okunma
Google News

"Reflektör Tak Görünür Ol"

 

Tuna İşleyen 

Tavşanlı Çobanköy köyü kahvehanesinde Reflektör tak Görünür ol kampanyası kapsamında traktör sürücülerine seminer verilmiştir.

Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Reflektör Tak Görünür Ol", "Rops Demiri Tak Hayatını Kurtar" projesi farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Tavşanlı ilçesi Çobanköy'de geçekleştirilen etkinliğe Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik timleri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Karayollarında seyreden traktör, römork ve tarım ekipmanlarının görünür olmalarını ve bu araçların karıştığı kazaların önlenmesi amaçlanıyor. Can ve mal kayıplarının olmaması için küçük tedbirlerle kazaların önüne geçilebileceği hatırlatılıyor. 

Çiftçileri traktör muayenelerini zamanında yaptırmaları başta olmak üzere gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı.

Çobanköy Muhtarı  Murat Hava, trafikte güvenliğin sağlanması için görev yapan Jandarma trafik ekiplerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmalarında ardından reklektör, sarı ışık gibi güvenlik araçları tanıtıldı.

Katılımcılara İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekiplerince bilgiler verildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.