Prof. Dr. Alim Işık kent mobilyası tasarımlarını inceledi

Prof. Dr. Alim Işık kent mobilyası tasarımlarını inceledi

Eğitim Yayın: 12 Ocak 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.01.2023 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
139 okunma
Google News

Gençlere ve eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği kent mobilyası tasarımlarını inceledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden Doktor Öğretim Üyesi Merve Buldaç’ın koordinatörlüğünde Kütahya özelinde “Kent Mobilyası Tasarımları” konulu proje hazırlandı.

Hazırlanan proje kapsamında yapılan 35 tasarımın sunumu öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Her fırsatta gençlere ve eğitime verdiği önemi dile getiren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, hazırlanan tasarımları dikkatle inceleyerek bilgiler aldı. Gençlerin hazırladıkları tasarımların, verdikleri emeklerin ve ortaya koydukları gayretin çok önemli olduğunu ifade eden Başkanımız Işık, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
Doktor Öğretim Üyesi Merve Buldaç, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşrifleri ve destekleri için teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.