Özel Gül Çocuk Anaokulu'nda Yıl Sonu Etkinliği

GÖRÜNTÜLÜ: Tuna İŞLEYEN

Çocuk Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 13:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Google News

Tavşanlı'da Özel Gül Çocuk Anaokulu'nda Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi
Tavşanlı Özel Gül Çocuk Anaokulu, 2023-2024 eğitim yılını muhteşem bir yıl sonu etkinliğiyle kapattı. Etkinlik, Tavşanlı Kültür Sarayı'nda gerçekleşti ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Okul Kurucu Müdürü Kerem Gezgin, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Kıymetli velilerimiz, değerli misafirlerimiz, okulumuzun 2023-2024 yıl sonu programına hepiniz hoş geldiniz."
"Bu yıl sizlerin sabrı, kıymetli personelimizin gayretleri ve miniklerimizin azmi ile güzel bir sezon geçirdik. Elhamdülillah, bu anlamda başta personelimiz ve miniklerimiz olmak üzere siz değerli velilerimize de çok teşekkür ediyoruz."
"Bizler Tavşanlı Rahmet Vakfı olarak atalarımızın mirası olan medeniyetimizi, istikbaldeki gelecek neslimize ulaştırmak üzere daha özelde de Tavşanlı toplumunun sağlam temeller ile yükselmesi için hizmet vermekteyiz."
"Diyanet'e bağlı Fevziye Hanım Kız Kuran Kursumuzda toplumumuza hafız anneler yetiştiriyoruz. Anne'nin çocuk, dolayısıyla da toplum üzerindeki etkisini ayrıca anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum."
"Milli Eğitim'e bağlı Özel Gül Çocuk Anaokulumuzda ise 3-6 yaş arası miniklerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Amacımız onların temiz ve minik kalplerine bir nebze de olsa Allah sevgisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın sevgisi ve Kur'an sevgisi vererek, onları ideal, tevazu ve ahlak sahibi bireyler olarak buradan uğurlamak..."
"Bu yıl buradan ayrılan çocuklarımıza gelecek eğitim hayatlarında başarılar diliyor, yeni kayıt ile aramıza katılanlara şimdiden hoş geldiniz diyor, saygılarımı arz ediyorum."
"Allah'a emanet olun."
Etkinlikte, miniklerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler sahnelendi. Gösterilerde yer alan miniklerin sevimli halleri ve coşkulu performansları izleyenleri duygulandırdı.  

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.