Murat Dağı Kayak Evi, Ocak ayında faaliyete geçecek

Murat Dağı Kayak Evi, Ocak ayında faaliyete geçecek

Turizm Yayın: 26 Aralık 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 26.12.2022 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
153 okunma
Google News
Kütahya Valisi Ali Çelik, termal ve kış sporlarını bir arada bulunduran Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden kayak evi inşaatını yerinde inceledi. Vali Çelik, sosyal tesisin Ocak ayında faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi, modern kayak evine kavuşuyor.

Vali Ali Çelik; projesi Kütahya Valiliği ve Gediz Belediyesince hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansınca desteklenen kayak evinin inşaatı ile 200 metre bantlı taşıma sisteminin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’tan bilgiler alan Vali Ali Çelik, tesisin Gediz’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

20 milyona mal olan 15 odalı sosyal tesisin Ocak ayında hizmete sunulmasını hedeflediklerini belirten Vali Çelik, günübirlik veya konaklamalı ziyaretçiler için tasarlanan tesiste 3 adet kafeterya, kayak kiralama malzeme odaları, satış birimi, revir, erkek-bayan soyunma odaları, mescit, misafir konaklama birimlerinin yer aldığını söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.