Kütahya da ilk defa Çukurköy sanayisinde İspanyalı öğrenciler staj yapıyor

Teknoloji Yayın: 30 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 30.05.2022 12:45:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
970 okunma
Google News

İSPANYALI ÖĞRENCİLER ÇUKURKÖY SANAYİSİNDE STAJ YAPTI

Ulusal Ajans desteği ile Erasmus+ projesi kapsamında İspanya Institut Julio Antonio okulundan Kütahya ili Tavşanlı ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Meslek Lisesi) eğitim alıyorlar. Bu kapsamda Tavşanlı Çukurköy Sanayi Sitesinde BOSCH CAR SERVİS YILMAZ OTO' ya stajyer olarak çalışan Alexandro Roger Cristian Türkiye' de bulunan araçlar ve bakım prosedürleri hakkında uygulamalı eğitim alıyorlar. Firma yetkilisi Yılmaz ve Aziz Kayasal kardeşler, bu vesile ile yıllardır tüm dünyada Otomotiv anlamında eğitim ve öğretimin sürdürülebilmesi için Teknik eğitim okulları ve Yüksek öğretim kurumlarına bedelsiz hibe olarak yardımcı bütün ekipman ve yıllık kullanım aboneliği sağlayan temsilcisi olduğumuz Robert Bosch GmbH. teşekkür ederiz diye belirttiler. Ayrıca Kütahya'da bu şekilde ilk defa  uygulanan erasmus+  projenin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını vurguladılar.

Bu kapsamda Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Küçükkağnıcı Tavşanlı'da böyle bir organizasyonda ilk olmaktan ve bu erasmus+ projesini paydaşlarımızla uyumlu bir şekilde yürütmekten memnun olduğunu iletti.

Gerçekleştirmeye devam edecekleri projelerin ülkemiz, ilimiz, ilçemiz ve okulumuzun tanıtımı için büyük katkı sağladığını söyleyerek,  " Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek " dedi.

Tavşanlı S.S Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Tavşanlı Esnaf ve Zanaatkarlar kredi kefalet kooperatifi, Tavşanlı Madeni Eşya Sanaatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci, Sanayici için her gün biraz daha genişleyen sanayi sitemizde ilk kez böyle bir proje gerçektirildi. Üyemizin böyle bir projenin paydaşı olmasından biz de gurur duyduk. Bu tür projelerin sürmesini diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.