Kütahya Bölgesi Kıdemli Antrenörü Erhan Yaşar 7. Dan'a ulaştı

Ankara Taha Akgül Kapalı Spor Salonu

Spor Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 12:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
185 okunma
Google News

  Kütahya Bölgesi Kıdemli Antrenörü  Erhan Yaşar 7. Dan'a ulaştı  

 

  Kütahya’da tarihinde ilk kez Taekwondo bıranşında 7.Dan Heyecanı yaşandı.  
  Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından  Ankara Taha Akgül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 7.Dan Sınavında Kütahya Bölgesi Kıdemli Antrenörü  Erhan Yaşar katıldı. Sınavı başarıyla bitiren Erhan Yaşar,  Siyah Kuşak 7. Dan derecesini alması spor kamuoyunca büyük başarı olarak değerlendirildi.

 


  Sınavda 7. Dan derecesini alan Kütahya Bölge Antrenörü, yaptığı açıklamada duygularını şu şekilde ifade etti; ’’Bugün buraya 7. Dan sınavına girmek için geldim ve bu sınavı başarıyla tamamlayarak büyük bir mutluluk yaşadım. "
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.