KÜKAD'dan yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere iftar programı

Tuna İşleyen - Görüntülü

Çocuk Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 11:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
221 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi aileler ve hafız öğrenciler için iftar programı düzenlendi.  
  İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programında. Kavaklı kız ve erkek Kur'an kursu Fevziye Hanım Kur'an Kursu Sultan Selim Kur'an kursu ayrıca öksüz ve yetim çocuklar ile bir araya gelerek  hoş sohbet ettiler.

 


  Kütahya Koruyucu Aile Derneği Başkanı Yasemin Çavdar bu tür iftar programlarında bir araya gelinmesine vesile olan Tavşanlılı hayırseverlere teşekkür ettiği konuşmasında; "Bu tür etkinlikleri ve iftarları Tavşanlılı hayırseverlerin desteği ile gerçekleştiriyoruz. Misafirlerimiz Tavşanlı'daki  Kuran Kursu talebeleri, hafızlar, yetim ve öksüz çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi  aileler ile çocuklarımız. " dedi.
  Çavdar ayrıca hafız ve Kuran Kursu öğrencilerinden Filistin ve Gazze'de ki zulme uğrayan Müslümanlar için bu gece hususi dua beklediğini de sözlerine ekledi.


  Davetlilere hitap eden Çavdar konuşmasında  Kur'an Kursu ve hafızların içinde bulundukları durumun ne kadar ulvi bir iş olduğunu ifade ederek,  ileriki  nesillere ulaştırılması temennisinde bulundu.

 


  Programa katılan Kavaklı Erkek Kur'an Kursu Hafızları ezan ve Kur'an tilaveti ayrıca sofra duasını yaptılar. İftar Programı davetliler için yapılan özel pasta dağıtımı ve palyaço gösterilerinin ardından sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.