Kazayla denildi cinayet çıktı
Tavşanlı

Tavşanlı’da Tartışma Kanlı Bitti
Eşini Bıçaklayarak Öldürdü
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, yaşanan aile faciası tüm ilçeyi yasa boğdu. Bir kadın, tartıştığı eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Olay, ilk başta bir kaza gibi gösterilmeye çalışıldı.
Yeni Mahalle Topçu Blokları’nda meydana gelen olayda, iddialara göre, S.B. ile Kocası Zafer B. (50) arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine S.B., eşi Zafer B.’yi bıçakladı. Olayın ardından 112 Acil Servis’i arayan S.B., eşinin bıçağın üzerine düştüğünü iddia etti. İhbar üzerine adrese giden sağlık ekipleri, Z.B.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Z.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ancak, olay yerindeki incelemeler ve S.B.’nin verdiği ifadeyle, olayın aslında bir kaza olmadığı, cinayet olduğu ortaya çıktı.
S.B., olaydan sonra eşini kendisinin bıçakladığını itiraf etti. İtirafın ardından S.B., adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.