Kaporta PNR Boya, Tavşanlı'da Yeni ve Geniş Mekanda Hizmete Açıldı!

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Ekonomi Yayın: 04 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2024 18:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
541 okunma
Google News

 

Kaporta PNR Boya, Tavşanlı'da Yeni ve Geniş Mekanda Hizmete Açıldı!

Tavşanlı'nın köklü işletmelerinden Kaporta PNR Boya, sektöre daha da güç katmak için yeni bir adrese taşındı.

Boya ve kaporta sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Kaporta PNR Boya, daha geniş ve modern bir alanda hizmet vermeye başlamak için Çukurköy Sanayi 3. Sokak 11. Blok No : 82'ye taşındı.

Cuma günü gerçekleştirilen açılış törenine, iş dünyası temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Müftü Mevlüt Hakan Asan tarafından yapılan dua ile hayırlara vesile olması temenni edildi. Kurban kesimi ve kurdele kesiminin ardından yeni iş yerine ilk adım atıldı.

Talip Pınar & Mehmet Pınar ortaklığında Kaporta PNR Boya'nın yeni adresinde sunduğu hizmetler arasında:  Araç boyama, Kaporta tamiratı, Pasta cila, ve daha birçok hizmet bulunmaktadır.

Kaporta PNR Boya Sahibi Talp Pınar, yaptığı açıklamada, "Yeni yerimizde müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için heyecanlıyız. Sektördeki deneyimimiz ve modern ekipmanlarımızla araçlarınıza kusursuz bir görünüm kazandıracağız." dedi.

Tavşanlı'nın gelişimi için önemli bir adım olan bu açılışla birlikte, ilçedeki otomotiv sektörü de güçlenmiş oldu.

Açılışa Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, başkan yardmıcıları, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Tepecik Belediye Başkanı Veysel Tekin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mücahit Eracar, AK Parti ilçe başkanı Himmet Özer, MHP İlçe başkanı Kürşat Öztaş , YRP İlçe Başkanı Abdullah Kul, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.