İHH Tavşanlı standı ile mazlumlara destek oluyor

İHH Tavşanlı standı ile mazlumlara destek oluyor

Gündem Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
115 okunma
Google News

  İHH Tavşanlı standı ile mazlumlara destek oluyor  

  (Fotoğraflı - Görüntülü)  

  Tuna İşleyen  
  Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet Meydanında İnsani Yardım Vakfı (İHH), yaklaşık 3 aydan bu yana Gazze'deki mağdurlar için stand açıyor bilgilendirme yapıyorlar . İHH Tavşanlı Gençlik kolları başkanı Merve Nur Teke yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

 


  Filistin için açılan standın yaklaşık 3 aydan bu yana açık olduğunu belirten Merve Nur Teke şunları söyledi,  " Filistin için buradayız, gerek Arakan için olsun gerek Uygur Türkleri için olsun, nerede zulüm varsa, mazlum varsa biz ordayız. Ramazan ayı nedeniyle zekat ve fitrelerinizi verebilirsiniz. İHH genel olarak bilinen bir STK ve her yerde şubelerimiz var. Burada ayrıca yetimler ve durumu olmayanlara yarımlar yapıyoruz. Ayrıca yapmış olduğumuz buradaki satışlardan elde edilen gelirleri her hafta sonu İBAN yoluyla İHH genel merkezine gönderiyoruz. Bir an önce yapılan zulümlerin son bulmasını istiyoruz" dedi.

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.