İnovasyon ve Liderlik Topluluğu toplantısındayız

İnovasyon ve Liderlik Topluluğu toplantısı

Gündem Yayın: 09 Aralık 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.12.2022 12:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
141 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı  Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Başkanı  Işık, Kütahya Belediyesi olarak üniversite öğrencilerimize her zaman destek olacaklarını ifade etti. İkamet Kart Projemiz ile üniversite öğrencilerimizin şehrimize ikametlerini aldırmasıyla şehir nüfusunun ilk kez 250 binin üzerine çıkmasını sağladıklarını vurgulayan Başkanımız, Kütahya Belediyesi olarak şehrimizin her konuda ön plana çıkması amacıyla hizmet ettiklerini belirtti.
Kütahya Belediye Başkanı  Prof. Dr. Alim Işık, İnovasyon ve Liderlik Topluluğu seminerine katılım sağlayan öğrencilere göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz faaliyetleri anlatarak, Kütahya’mızın daha da ileriye giderek örnek gösterilen şehirlerden biri olması adına çalışmalarını sürdürdüklerini, şehir merkezinde gençlerimizin daha mutlu olacağı sosyal alanları arttırma yönünde çalışmalarımızın da devam edeceğini söyledi.

Yedigöller Projemizin detaylarına değinerek konuşmasına devam eden Başkanımız, “Vizyon projemiz olan Yedigöller, bölgenin ve Türkiye’nin en büyük parklarından birisi olacak. Toplam 355 bin metrekarelik uygulama alanına sahip. Orada Kütahya’da yok dediğiniz her şey var arkadaşlar. Allah’ın izniyle ulusal ve uluslararası her türlü festival ve fuarın da yapılabileceği çok geniş bir alana kavuşuyoruz” dedi.
Üniversiteli öğrencilerimizin talep ve isteklerini önemsediklerini vurgulayan Başkanımız, Kütahya’mızın öğrenci odaklı, genç odaklı ve onlara hizmet açısından devletimizin de imkanlarıyla her geçen gün gelişen ve öğrencilerimizin memnuniyet oranının giderek arttığı bir ile dönüştüğünü belirtti.

Türkiye’nin tescilli kültür ve sanat şehri olan Kütahya’mızda kıymetli ve çok nitelikli sanatçılarımız olduğunu belirten Başkanımız, üniversiteli gençlerimizin bu kaynaklardan faydalanmaları gerektiğini ifade etti.
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkanımız, Kütahya ile ilgili, Lisans ya da Yüksek Lisans tezi ya da çalışması yapılması durumunda her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu toplantısına katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, topluluğun yapacağı her türlü faaliyete destek olacaklarını bir kez daha belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.