Hilal Bebek Taksi projesi

Hilal Bebek Taksi projesi

Gündem Yayın: 25 Ocak 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.01.2023 17:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
208 okunma
Google News

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla birçok alanda ödüle layık görülen Kütahya Belediyesi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirdiği Hilal Bebek Taksi projesiyle bir ilki daha şehrimize yaşattı.

 

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce hemşehrimizin gönlüne dokunan ve bu alanda yaptığı çalışmalar tarafsız kuruluşlarca birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediye , Belediye Başkanı  Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirdiği Hilal Bebek Taksi projesiyle bir ilki daha Kütahya’mıza yaşatarak gönüllere dokundu. Uygulanmaya başlanan Hilal Bebek Taksi projesiyle, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünden telefon veya mesajla talep edilecek araç, hemşehrilerimize ücretsiz olarak hizmet verecek ve doğum sonrası bebeğin ihtiyacı olacak malzemelerin bulunduğu çanta hediye edilecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.