Hastane Personeline Plaket Ve Teşekkür Belgeleri Verildi

Hastane Personeline Plaket Ve Teşekkür Belgeleri Verildi

Sağlık Yayın: 05 Aralık 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 05.12.2022 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2283 okunma
Google News

Hastane Personeline Plaket Ve Teşekkür Belgeleri Verildi

 

 

               Tavşanlı Doç. Dr. M. Kalemli Devlet Hastanesi personeline, hastanede düzenlenen törenle 2022 yılı plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Törene İlçe Sağlık Müdürü V. Tavşanlı ADSM Başhekimi Dt. Gürkan Yalçınkaya’da katıldı. Hastane Başhekimi Uz.Dr. Sabahattin Altıntaş da “Hastane hizmetlerinin çok değerli hizmetler olduğunu, sağlık hizmetlerinin sürdürülmesinde tüm çalışan personelin hiçbir ayrım yapmadan önemli bir katkısının olduğunu, bu yüzden insan sağlığında en önemli yer tutan sağlık hizmetlerinin sunumunda emeği geçen her kademedeki tüm personellerimize teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra plaket ve teşekkür belgelerinin takdimine geçildi. Hastanemizde 2022 yılı içerisinde emekli olan personellerimize plaket takdim edildi. 2022 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Anne Dostu Hastane Değerlendirmesi sonucu “Anne Dostu Hastane” olmamızda ve Sağlıkta Kalite Standartları değerlendirmesinde ilde en yüksek puanı almakta emeği geçen personellerimiz ile Hastalar ve Hasta yakınlarının değişik iletişim kanallarından( Öneri kutuları, Sabim, Cimer) belirttikleri memnuniyetleri ilgili personellere Teşekkür Belgeleri ile iletildi. Bu kapsamda 7 personele Plaket, 109 personele teşekkür belgesi verildi. Sağlık Hizmeti sunumumuzda emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederiz." dedi.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.