Hande Gül Anaokulundan yeni uluslararası proje
Tavşanlı

HANDE GÜL ANAOKULU Elma Şekerleri Sınıfı, Kuzucuklar Sınıfı ve Minik Eller Sınıfı Yeni Bir E-Twinning Projesine Başladı.
Little Guardians of Nature eTwinning Projemize Başladı
Hanse Gül Anaokulu müdürü Nimet Uzan , "Okulumuz, doğa sevgisi ve çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen uluslararası eTwinning projesi "Little Guardians of Nature" kapsamında çalışmalarına başladı.
4–10 yaş grubundaki öğrencilerimizle yürütülen bu proje, doğayı keşfetmek, çevreyi korumak ve sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları geliştirmek amacıyla planlandı. Öğrencilerimiz proje süresince; baharın güzelliklerini gözlemleyecek, geri dönüşümün önemini öğrenecek, suyu koruma yollarını keşfedecek, hayvanları koruma konusunda farkındalık kazanacak ve doğayla uyumlu yaşamın değerini kavrayacaklardır."
"Little Guardians of Nature" projesinin , Hırvatistan, Romanya ve Türkiye'den okulların ortak katılımıyla yürütüldüğü belirtilirken farklı ülkelerden çocukların, hem doğayı koruma bilinci edinecek hem de kültürel iş birliği ve dijital iletişim becerileri geliştirecekleri ifade edildi.
Son olarak "Projede yer alan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ortaklarımıza keyifli ve öğretici bir süreç diliyoruz" denildi.