Hande Gül Anaokulu Okul öncesi yaygınlaştırma çalışmaları

Tuna İŞLEYEN

Çocuk Yayın: 21 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 21.02.2022 09:02:42
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1905 okunma
Google News
 
 
Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesi Eğitimini yaygınlaştırma hedefleri kapsamında bizde eğitimde fırsat eşitliğini arttırmak ve okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmak için gerekli planlamaları yapılıyor.
Tavşanlı'da Okul Öncesi Eğitim Kurumuna kaydı yapılmamış çocuklara ulaşıp okul öncesi eğitimden faydalanılması çalışmalarına devam ediliyor.
 
Basın açıklamaları, afiş ve broşürler ile bilgilendirme çalışmaları yapan okul yönetimi,2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılında 1 Temmuz'da başlayacak kayıtlar için de bu yaş grubu çocukların velilerine okul öncesi eğitimin önemini anlatan çalışmalara yer verdiklerini ifade ettiler. Okul müdürlüğünde bu yaş grubu çocuğu bulunan velileri misafir ederek, okul öncesi eğitimin önemi anlatılıyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.