Hande Gül Anaokulu Öğrencileri Kızılay'a bağışta bulundu

Çocuk Yayın: 07 Kasım 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 07.11.2022 10:13:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
543 okunma
Google News

Hande Gül Anaokulu Öğrencileri Kızılay'a bağışta bulundu

Tuna İşleyen 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde minik öğrenciler bağış olarak Kızılay için topladıkları paraları teslim ettiler.

Tavşanlı Hande Gül Anaokulu Kelebekler sınıfı öğretmeni ve öğrencileri ailelerinden ve çevrelerinden topladıkları paraları Kızılay Tavşanlı Şubesine teslim ettiler.

Hande Gül okulu minik öğrencilerine, Kızılay Şubesinde görevli personel tarafından soru cevap eşliğinde bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerin yardıma muhtaç kişilere ulaştırılmaları için yardım kampanyası kapsamında toplanan nakit paraları öğretmenleri tarafından Tavşanlı Kızılay Derneği Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu'na  teslim edildi.

Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, yapılan bu yardım faaliyetlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, toplanan yardımların yerine ulaştırılacağını ifade etti. Kelebekler sınıfı öğretmeni Fatma Büşra Telli, " Bu tür anlamlı ziyaretler çocuklar için hafızalarında  merak uyandırıyor ve oldukça fayda kazandırıyor. İlgilerinden dolayı başta kurum başkanına ve çalışan diğer personellere ayrı ayrı teşekkür ederiz. "dedi.

Öğrenciler kurum binasını gezerek  Kızılay'ın yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.