Hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi

Hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi

Spor Yayın: 06 Ocak 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.01.2023 18:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
253 okunma
Google News

Merkez Hakem Kurulu 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde görev yapacak hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi.

İlk defa merkezi olarak Riva'da düzenlenen devre arası hakem ve gözlemci terfi kursları'nın ardından yaptığı değerlendirme sonucunda belirlenen listeye göre Kütahya İlimizden terfi eden üyelerimiz;
Bölgesel Hakemliğe: Furkan Arıoğul, Cafer Beykoz, Ahmet İlkay Türkyılmaz, 
Bölgesel Yardımcı Hakemliğe: Muhammed Aydın, Ahmet Dilek, Abdülhamit Akan ,
Bölgesel Gözlemciliğe: Muzaffer Süleyman Sarı, Mustafa Kutlu,  
C klasman yardımcı hakemliğine:  Berat Binbir, Hasan Genç  olarak açıklandı.


Değerli Hakemlerimizi ve Gözlemcimizi kutlar başarılarının devamını dileriz diyen, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, " Kütahya hakem ve gözlemcilerimizden desteğini esirgemeyen Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi ve 2. bölge sorumlumuz Sn. Aytekin Durmaz başkanımıza, Merkez  Hakem Kurulu 2. Bölge Bölgesel Kurul Üyelerimiz  Sn. Hasan Küpeli ve Sn. Yılmaz Kalk başkanlarımıza ve Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanımız Sn. Gökmen Canlidinç'e  teşekkür ederiz." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.