Hacıazizler Mahallesi’nde sıcak asfalt

Hacıazizler Mahallesi’nde sıcak asfalt

Yaşam Yayın: 05 Ocak 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.01.2023 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
91 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekiplerimiz, Hacıazizler Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

Şehrimizin farklı noktalarında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekiplerimiz, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hacıazizler Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması yapan ekiplerimiz, 3 kilometre asfalt yenileme, 1 kilometre de bağlantı yollarının asfaltlanması işlemi gerçekleştirildi. Yapılan işlemler sonrası hemşehrilerimiz, daha güvenli ve konforlu yollara kavuşmuş oldu.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekiplerimiz, planlanan program ve ihtiyaçlar doğrultusunda dahilinde çalışmalarına devam edecek.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.