Zincirlikaya Millet Bahçesi

Gündem Yayın: 20 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.12.2020 19:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1375 okunma
Google News
Dağçeşme Mahallesi'nde hafriyat çalışmaları başlatılan Zincirlikaya Millet Bahçesi ve Seyir Terası projesinde hazırlıklar devam ediyor. Başkan Mustafa Güler yardımcıları Naci Erarslan ve Mehmet Ali Akar ile birlikte söz konusu alana giderek incelemelerde bulundu. Proje alanındaki enerji hatlarının düzenlenmesi, söz konusu direklerin sökülerek alanın inşaata hazırlanması planlanıyor.
Başkan Mustafa Güler, ilgili birim amirlerinden brifing aldı. Başkan Güler "Geçtiğimiz yıl yapılan parçalama işlerinin ardından halkımıza uzun yıllar hizmet verecek bir sosyal donatı için proje hazırladık. Kasım ayında hafriyat işlerine başladık. İnşallah Zincirlikaya Millet Parkı ve Seyir Terası projemizi en kısa zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Yapacağımız çalışma ile tesisimiz yaz kış hizmet verecek" dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.