ZEKA YÖNETİMİ UŞAK’TA BİR ARAYA GELDİ

Ekonomi Yayın: 29 Eylül 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 29.09.2018 15:54:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4424 okunma
Google News

ZEKA YÖNETİMİ UŞAK’TA BİR ARAYA GELDİ
Zafer Kalkınma Ajansının 2018 yılı 9. Yönetim Kurulu toplantısı Manisa Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında Uşak’ta gerçekleştirildi.
 
Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansının Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Sanayi ve Ticaret Odasında yapıldı.
 
Toplantıya Manisa Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Güvençer, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Salim Demir ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.


 
Toplantı hakkında bilgiler veren Manisa Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Güvençer, “Toplantımızda ilk olarak 2019 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe çalışmaları hakkında Genel Sekreterlikçe yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alacağız. 2018 yılı Kalkınma Ajanslarının yeniden yapılandırılması ve çalışmalarının revizyonu açısından önemli bir yıl oldu. Bu dönemde yapılan çalışmalara istinaden 2019 yılı çalışma programı oluşturulacak ve daha sonuç odaklı çalışmalar yapılması zorunlu olacak. Biz de Kurul olarak 2019 yılında neleri daha iyi yapabiliriz diye değerlendireceğiz. İkinci gündem maddemizde 2019 yılı mali destek programlarının kapsamını istişare edeceğiz. İnşallah kurumlarımızın maksimum derecede faydalanabileceği programlar ilan edeceğiz. Diğer gündemimizde Ajansta göreve başlayan ve hâlihazırda görevine devam eden 4 uzman personelin 2 aylık deneme süresine ilişkin performans değerlendirme sonuçlarını görüşeceğiz. Dördüncü gündemimiz Ajansımız tarafından 2018 yılı Ocak - Haziran ayları içerisinde gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendireceğiz. Söz konusu değerlendirmeyi yaparken Ajans birimleri bazında yapılan faaliyetleri de ayrıca ele alacağız. Diğer iki gündem maddemizde ise yararlanıcılardan gelen projelere ilişkin talepler ve projelerle ilgili gelişmeler hakkında bilgiler alacak ve uygulaması devam eden Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programının ilerleme raporunu değerlendireceğiz. Son olarak iki yönetim kurulu toplantısı arasında Ajansımız tarafından icra edilen önemli faaliyetler ile Temmuz ve Ağustos ayı gelir-gider cetvelini görüşeceğiz. Toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temennilerimle sözlerime son veriyor; katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
2019 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi Hakkında Bilgilendirme, 2019 Yılı Proje Teklif Çağrıları Hakkında Bilgilendirme, Deneme Süresi Dolan Personelin Değerlendirme Raporları, 2018 Yılı Birim Ara Faaliyet Raporları ile Ajans Ara Faaliyet Raporu, Projelerle İlgili Talepler/Gelişmeler, Program İlerleme Raporları, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetleri, 2018 Yılı Temmuz ve Ağustos Ayı Gelir-Gider Cetveli konuları görüşülerek karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.