YÜZME HAVULARINDA PROJE HAZIR

YÜZME HAVULARINDA PROJE HAZIR

Turizm Yayın: 12 Haziran 2014 - Perşembe - Güncelleme: 12.06.2014 09:23:43
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
4876 okunma
Google News

 

 Emet belediyesince Osmanlı hamamı yanındaki arazide yapılacak olan bayan ve erkekler için 2 yüzme havuzu projeleri tamamlanarak ihale aşamasına geldiği öğrenildi.

Osmanlı hamamı yanında bulunan arazide 2  ayrı  alanda yapılacak yüzm havuzlarının ortasında ise kafeterya bulunacak. Her iki havuzun bulunduğu alanlarda çocuk havuzlarınında bulunduğu projede, bekleme salonları,duş alanalrı gibi tüm ayrıntılar detaylandırıldı.

Yüzme havuzlarına  yapılacak kafeterya ve çevre düzenlemeleri  ile  ayrı bir sosyal tesisler kimliğine bürünecek tesisler için belediye başkanı Mustafa Koca  aşama aşama projenin şekillendiğini belirterek;” Şuan  gözdne geçirilen projede maliyet hesapları da çıkartılıyor. Gerekli çalışmaların ardından havuzlarımızın maliyetleride çıkarılarak ihale edilecek. Projemiz tamamlandığında  başta çocuk ve gençlerimiz kadar ilçe halkımız ve ilçe dışından gelen vatandaşlarımıza alternatif bir termal tesisler  daha kazandırmış olacağız “dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.