Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2022 10:02:40
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
796 okunma
Google News

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”  uygulamasına katıldı.

Güney, Zafer Meydanı'nda düzenlenen uygulamada sürücü ve yayaları trafik kuralları ve trafikte yaya hakları hakkında bilgilendirdi.

Vali Vekili Mustafa Güney, Trafik Haftası’nda “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik”mottosunun etkin olarak kullanılacağını söyledi. 

Güney, “Trafik bilincinin artırılması ve trafik kurallarının eksiksiz uygulanması amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetleri hem sahada hem de basın yayın organları ve sosyal medyada yürütülecek” dedi.

 

Uygulamada Vali Vekili Mustafa Güney’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.