Web Yazılımda Gelişim Sürüyor

Web Yazılımda Gelişim Sürüyor

Teknoloji Yayın: 21 Eylül 2014 - Pazar - Güncelleme: 21.09.2014 11:47:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6010 okunma
Google News

WEB AKSİYON YAZILIM  

 

Kütahya’da bilgi teknolojileri alanından faaliyetlerine başlayan Web Aksiyon firma kurucusu Aytekin Eliaçık Türkiye genelinde bilgi teknolojileri alanında www.webaksiyon.com sitesi üzerinde çalışmalarını yürütüyor. 

www.webaksiyon .com sitesi hakkında bilgi veren firma yöneticilerinden Aytekin Eliaçık, Türkiyenin çok uygun fiyatlara yazılım ihtiyaçlarını giderebildiklerini çalışmalarını ASP, PHP, JAVA, JQUERY, MYSQL gibi yazılım / veritabanı dilleri üzerinden geliştirdiklerini ve son teknoloji PHP yazılımının PDO veritabanı sorgu dili üzerinden devam ettirdiklerini dile getirdi.

Çoğu insan internet ortamında kopyala yapıştır mantığıyla yazılım kullandıklarını sonrasında alıcı ile yazılım sahibi arasından lisans problemleri yaşayarak yüksek tazminat davalarıyla karşılaştıklarını ve bu gibi yazılımlara itimat etmeden çok uygun fiyatlara her sektörde yazılım sahibi olabileceklerini belirten Aytekin Eliaçık amaçlarının çok daha ucuz fiyatlara profesyonel proje bazlı siteler satmak olduğunu dile getirdi.

Aytekin Eliaçık ayrıca şunları söyledi; “Hedefimiz 1 yıl içinde en az 10.000 müşteriye ulaşmak. Hızla yükselen müşteri sayılarımızdan bu amacımızın da gerçekleşeceğine inanıyorum. Ekibimiz ile birlikte sitemiz üzerinden yazılımları geliştirip büyümesi için çalışıyoruz. Yazılım üzerinde çalışmalarımız devam edecek. Türkiye'nin 81 ilinden birçok müşteri kazanmış durumdayız.”  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.