Vali Ali Çelik eşi ile öğretmenlerle biraraya geldi

Gündem Yayın: 28 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 28.11.2021 11:12:52
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1178 okunma
Google News

Vali Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik, 80. Yıl Özel İdare İlkokulunun öğretmenleriyle araya geldi. 

Öğretmenler Günü sebebiyle öğretmenevinde düzenlenen programa davetlerinden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Vali Ali Çelik, birliktelikten duyduğu memnuniyeti paylaştı. 

İlkokul öğretmenlerinin insanın hayat çizgisini belirlemedeki önemine dikkat çeken Vali Ali Çelik, “Öğretmenlik, özellikle de ilkokul öğretmenliği özünde çokça sevgi barındırıyor. İlkokul öğrencileriyle olan ilişkiniz çok değerli. Öğrencilik yıllarındaki en önemli süreç olan ilkokulda çocuklarımıza sevildiğini, değer gördüğünü htiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hem sevdikleriniz hem de sevenlerinizle geçireceğiniz bir ömür temennisi ve duasıyla; sağlıklı, huzurlu, mutlu bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 80. Yıl Özel İdare İlkokulu Müdürü Onur Yıldırım ile öğretmenler ve aileleri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.