Vali Ali Çelik Bayram ziyareti

Gündem Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 10:19:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1134 okunma
Google News

Vali Ali Çelik, görev başındaki jandarma, emniyet, 112, itfaiye, AFAD ve sağlık çalışanlarını ziyaret edip Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

 

 

Kütahya Valisi Ali Çelik, Ramazan Bayramı sebebiyle Jandarma Merkez Komutanlığı, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği, Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği, İtfaiye Müdürlüğü, Tavşanlı PTS noktası ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

 

 

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çelik, görev başındaki personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları da ziyaret eden Vali Çelik, sağlık durumları hakkında bilgiler alarak geçmiş olsun dileklerini iletti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.