VALİ AHMET HAMDİ NAYİR GEVEN VE ANDIZ HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 27 Aralık 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2017 12:55:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2904 okunma
Google News


Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vali Nayir, vatandaşın istek ve arzularını birinci ağızdan dile getirebilmesi, sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında bu kez Geven ve Andız mahallerini ziyaret edip, muhtarlardan mahalleleri hakkında bilgiler aldı, halkın isteklerini dinledi.  

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Bülent Keskin, İl Emniyet Müdür Vekili Akın Akkaya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, İl Mahalli İdareler Müdürü Hüseyin Bozkurt, Karayolları 145. Şube Şefi İsmail Aydaşgil, DSİ 34. Şube Müdürü Emre Moralıoğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammet Gümüş eşlik etti.
 
Ziyaretlerde Andız Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yüksel ile Geven Mahallesi Muhtarı Ali Güler de hazır bulundu.

“KAPILARIMIZ VATANDAŞIMIZA HER ZAMAN AÇIK”

Devletin tüm kapılarının vatandaşa açık olduğunu dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Çekinmeden gelip istek ve sorunlarınızı paylaşabilmelisiniz” dedi. Tek gayelerinin hizmet olduğuna dikkat çeken Vali Nayir, “Devlet olarak hem yerel yönetim, hem de merkezi yönetim olarak emniyet, asayişinizden, altyapınıza kadar, eğitim, öğretiminizden, sağlığa kadar değişik konularda faaliyet gösteren birçok personelle çalışıyoruz. Devlet hangi işleri bize emanet etmişse sizler için onları yapma gayreti içerisindeyiz. Tek gayemiz ihtiyaçlarınızı yerine getirmek. Bize ait işleriniz olduğunda çekinmeden gelebilirsiniz, hepimizin kapısı sizlere açık. Bizler size hizmet etmek için varız, devlet bize onun için maaş veriyor” diye konuştu.

“DEVLET SİZDEN TELEFONLA PARA İSTEMEZ”

Telefon dolandırıcılarına karşı da vatandaşı uyaran ve dikkatli olmalarını isteyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Telefonlarla arayıp dolandırıcılık yapanlar var. Devlet hiçbir zaman telefonla arayıp, kimseden para istemez, arayıp şuraya para yatır demez. Gelip kapınızı çalıp, ‘valilikten size para getirdik’ diyenlere de inanmayın. Eğer yardıma muhtaç insanımız varsa Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza müracaat edecek. Biz kimseye elden para yardımı dağıtmıyoruz. İhtiyaç varsa gıda yardımı yapılacaksa kolilerle teslim ediliyor ya da kömür yardımı yapılıyor. Kimseye güvenmeyin ki zorla kazandığınız parayı kolaylıkla elinizden almasınlar” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’in konuşmasının ardından kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Nayir sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.