Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Ekonomi Yayın: 04 Mayıs 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 04.05.2015 08:09:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2778 okunma
Google News

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı…

 

 

                 Tavşanlı Belediyesinin İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi  Mesleki Eğitim Müdürü Cenap FİLİKÇİOĞLU eğitmenliğinde başladı. İŞKUR yetkililerinin de hazır bulunduğu kurs öncesi katılımcılara bir konuşma yapan Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ayşe Ceyhan DÜZGÜN kursa başlayan kursiyerlerin eğitimlerini başarılı bir şekilde bitirerek en kısa zamanda belgelerini alarak en kısa zamanda kendi iş yerlerini kurmalarını temenni etti.

10 gün sürecek olan bu eğitime katılan kişilere eğitim sonunda Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi dağıtılacak. `Katılımcı Belgesi` alan katılımcılar, işletmelerini kurdukları takdirde iş planlarını hazırlayarak KOSGEB mevzuatı çerçevesinde 30 bin liraya kadar hibe ve 70 bin TL’lik Sabit Yatırım Desteği kapsamında 4 yıl vadeli ve 2 yıldan sonra geri ödemeli destekle beraber toplamda 100 bin TL’lik Yeni Girişimci Desteği’ne başvurma hakkı kazanacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.