Uygar Tur ile Avrupa turları devam ediyor.

Kültür Yayın: 11 Ağustos 2012 - Cumartesi - Güncelleme: 11.08.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 55 sn.
5172 okunma
Google News

Yurt dışı turlardan 10 Haziran birinci Avrupa turu sonrası , 26 Ağustos tarihinde ikinci Avrrrupa turu  gerçekleştirilecek. Uygar Turizm'de Kenan Ayaz'dan alınan bilgilere göre 26 Ağustos'da Avrupa'ya düzenlenecek ikinci turda; Avusturya,  Maceristan, Çek Cumhuriyeti ve Almanya olmak üzdere Orta Avrupa ülkelerinde  başta  Tuna nehri ve tarihi mekanlar olmak üzere gezilecek.Kenan Ayaz, yaptığı açıklamalar ile çok yakında Umre ve Hac organizasyonlarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Ayaz; " Yurt içi ve yurt dışı gezi turlarımızdan hariç Şubat ayı içerisinde tecrübeli hocalarımız ile en ekonomik ve uygun şekilde Umre ve Hac organizasyonları gerçekleştireceğiz. 2013 yılında  farklı güzellikteki turlarımız ile birlikte olacağız. Bu tür organizasyonlarımızdan erken rezarvasyonlar ile çeşitli indirim ve avantajlar da elde edilebilir." Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.