Üçeylül İlkokulu Okulumuz Temiz belgesini hak etti

Eğitim Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 17:05:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1334 okunma
Google News

 

 

 

Üçeylül  İlkokulu Okulumuz Temiz belgesini hak etti

 

“Okulum Temiz “ Projesi kapsamında yapılan denetimlerde İlkokullar arasında ilk belgeyi hak eden okul  Üçeylül  İlkokulu oldu.

 

 

Covid-19 tedbirleri kapsamında uyarı işaretleri  ,el dezenfektanları, afişler, öğretmen ve öğrencilere sahlın konusunda hatırlatmalar  ve okulun tüm alanlarının temizliğinin kontrol edildiği denetimde beğenilen Üçeylül İlkokulu belgeyi almayı hak etti. Okul Müdürü Zekai Kara” Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu “ doğrultusunda velilerimizin , öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sağlığını korumak amaçlı çalışmalar yaptık. Sonuçta yapılan denetimlerde de belgeyi hak ettik. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz. Artık anasınıfı ve 1. Sınıflarla yüz yüze eğitime hazırız.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.