Üç Yıllık Ağrılarından Kütahya’da Kurtuldu

Gündem Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 17:42:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1440 okunma
Google News

Üç Yıllık Ağrılarından Kütahya’da Kurtuldu

Güçlü ve tecrübeli hekim kadrosuyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgede yapılamayan bir çok yeni ameliyatı ve tedaviyi yapmakla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Uşak’ta 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir türlü geçmeyen ağrı ve nefes darlığından şikayetçi olan 61 yaşındaki Fatma Dinçel, yaptığı araştırmalar sonucunda şifayı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde buldu. Hastanın ameliyatını Göğüs Cerrahisi Uzmanları Dr. Öğretim Üyesi Serhat Yalçınkaya, Dr. Öğretim Üyesi M. Suat Patlakoğlu ve Uzm. Dr. Zeki Tahsin Yapakçı tarafından gerçekleştirildi.

Ameliyatı gerçekleştiren hekimlerden Göğüs Cerrahisi Dr. Öğretim Üyesi Serhat Yalçınkaya, şunları söyledi:

“Hastamız geçirmiş olduğu talihsiz kaza neticesinde, geçmeyen ağrılarıyla sekiz ay önce çekilmiş tomografisi ile bize geldiğinde diyafram dediğimiz kasın felci gerçekleşmiş ve felç nedeniyle akciğer boşluğu daralmış vaziyetteydi. Diyaframı eski konumuna döndürebilmek için hastanemize başvurusuyla birlikte tedavisine başlayıp, iki gün içinde bir ameliyat gerçekleştirdik.

Ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz ameliyat sonucunda diyafram normal pozisyonuna getirildi. Hastanın ağrıları ve nefesle ilgili sıkıntıları giderildi. Eskiden yürümekte, konuşmakta, uyumakta solunum sıkıntısı çeken hastamız artık kendi işlerini rahatlıkla yapabiliyor. Yürüyebiliyor, rahatlıkla uyuyabiliyor nefesle alakalı sıkıntıları ortadan kalkmış vaziyette. Hastanın ameliyattan sonra ağrıları en az düzeydeydi. Şu an hastamız sağlıklı vaziyette ve yaşantısına devam edebilmektedir" dedi.

Hasta Fatma Dinçel ise; “Doktorlarımıza ve sağlık ekiplere çok teşekkür ederim. Üç yıldır çekdiğim ağrılardan kurtuldum. Allah herkese şifa versin.” Dedi.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Orhan Özatik ise hastaya geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Göğüs Cerrahisi Ekibimizi tebrik ediyorum.  Kütahya halkına ve İl çevresine büyük bir gayret ve emekle hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu an büyükşehirlerde gerçekleştirilen tüm ameliyatlar ve tedaviler  bizde de gerçekleştiriliyor. Çalışmalarımızı daha da hızlandırarak, Kütahya’mıza her türlü yeniliği getirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.