Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Arıcan Kütahya’da Konferans Verecek

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 13:59:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1014 okunma
Google News

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, Kütahya Aysel – Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi’nde konferans verecek.
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Türkiye Yazarlar Birliği, Kütahya Kültür Derneği ve Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi’nin iş birliği ile gerçekleşecek program 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat: 10.00 da Kütahya ASE Sosyal Bilimler Lisesi Konferans salonunda başlayacak.
Yüz yüze gerçekleşecek konferansta Genel Başkan Arıcan “Sosyal bilimlerin kültür, kimlik ve küresel dünyanın şekillenmesindeki yeri ve etkileri” konusunda bilgiler verecek.
Kütahya’ya karşı büyük sempati duyan Arıcan, daha önce de Kütahya Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği Güçlendirme Yöntemleri’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmıştı.

 

RAMAZAN DOĞAN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.