Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil Kütahya Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 31.12.2021 21:44:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2423 okunma
Google News

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil Kütahya Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti 
Kütahya Kültür Derneği Ankara'nın farklı çevrelerinden etkin isimleri ağırlamaya devam ediyor. Kuruluşu 1970 li yıllara dayanan , yurtiçi ve dışında geniş bir networke sahip olan Türk Parlamenterler Birliği, genel başkanı Nevzat Pakdil ve önceki dönem Ak parti Eskişehir milletvekili Salih Koca ,Kütahya Kültür Derneğine ziyarette bulundular. 
Ziyaretde Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Pakdil Ankara'nın siyasi ve sivil toplum çevrelerinin yakından tanıdığı bir isim. Genel olarak yerel politikaların ve gündeme dair meselelerin ele alındığı ziyarette Pakdil, sivil toplum kuruluşlarının siyasete olan etkisine vurgu yaparak, sivil toplumla siyasetin birbirinden ayrılamayacağını ifade etti. Başkan Süleyman Muslu ise, gerek Kütahya gerekse Ankara için, sivil topluma yönelik projeler üretmekte ve iş birliği geliştirmekte istekli olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Pakdil ve Salih Koca bey'e teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının alınması ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.