TKİ Tavşanlı Linyitspor kamp süreci

Spor Yayın: 11 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 11.01.2020 08:50:23
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2483 okunma
Google News

 

 

  TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ FUAT GÜMÜŞAY; ‘ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL’

Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’un teknik direktörü Fuat Gümüşay, transferler ve hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İkinci devre öncesi yeni transferlerin müjdesini veren Gümüşay, “13 maçın hepsini kazanmak için mücadelemizi yapacağız. Hem yarışacağız, hem de sene içerisinde yapılanacağız. Ara açık, şampiyonluk zor ama imkansız değil” dedi. Ligin ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Fuat Gümüşay’ın takımın başına getirilmesiyle yeni bir yol haritası çıkaran TKİ Tavşanlı Linyitspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Hakan Soylu, Hakan Doğan, Hayrettin Çınar, Uğur Yalçın, Cihat Serkan Akcan, Kemal Akbaba gibi isimlerle yollarını ayıran Linyitspor, şuana kadar Cihan Bal, Cemal Şener ve Furkan Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Antalya kampını ve takımı değerlendiren TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Fuat Gümüşay, eksik gördükleri birkaç mevkiye daha transfer yapacaklarını söyledi.

‘MENTAL VE FİZİKSEL OLARAK DÜŞÜŞ YAŞANMIŞ’

Kırmızı-siyahlıların büyük hedeflerle yola çıktığını ve şampiyonluk parolasıyla güçlü bir takım kurduğunu hatırlatan teknik direktör Gümüşay, “Puan farkı açılınca futbolcular mental olarak biraz düşmüş durumdaydı. İlk yarının son maçında 50-60 dakika iyi de bir oyun sergiledik. Üç hafta hocasız çalışılmanın verdiği antrenmansızlık sebebiyle fiziksel olarak düşüş yaşadık. Devreden sonra bir hafta Tavşanlı’da bir çalışma yaptık. Şimdi Antalya’da çalışıyoruz. Yavaş yavaş istediklerimizi yapmaya başladık” dedi.

 

‘RUHU BURDA OLMAYANA GİDEBİLİRSİN DEDİK’

Takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için hem kendilerinin hem de yönetimin büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Fuat Gümüşay, “Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Biz geldiğimizde kesinlikle kafasını ve ruhunu burada hmeyen oyuncularımızın gidebileceğini söyledik. Ayrılan arkadaşların yerini doldurmaya çalışıyoruz. Bazı mevkilerimizde eksiklerimiz var, onları dolduracağız. Kulübü mali yönden çok fazla zorlamak istemiyoruz. Hem kulübümüzü hem de takımımızı düşünerek iyi tercihler yaparak güzel bir kadro kurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

‘HEM YARIŞACAK HEM YAPILANACAĞIZ’

İkinci yarıda çıkacakları 13 maçın hepsini kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Gümüşay, “Hem yarışacağız, hem de sene içerisinde yapılanacağız. Biz başladığımız ilk günden beri oyuncularımıza söylüyoruz. Ara açık, şampiyonluk zor ama imkansız değil. Futbolda geçmiş yıllarda böyle olaylar gördük. Bizlerde hedefin peşinden sonuna kadar gideceğiz” dedi.

 

‘TARAFTARLARIMIZ ÇOK BİLİNÇLİ’

İki yıl önce Tavşanlı’da çalıştığını hatırlatan Gümüşay, “O yıllarda da taraftarlarımız takımdan ve oyundan çok memnundular. Onların ne istediğini çok iyi biliyorum. Tavşanlı Linyitspor taraftarları çok bilinçlidir. Sahada o mücadeleyi gördüklerinde sonuca pek fazla önem vermiyor. Bizde onların istediği şekilde koşan, mücadele eden ve formasının hakkını veren bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

Tuna işleyen

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.