TKİ Tavşanlı Linyitspor Hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 19:22:47
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1921 okunma
Google News
TKİ Tavşanlı Linyitspor Hazırlıklarını sürdürüyor
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle sekteye uğrayan Bölgesel Amatör Lig maçlarının pandemi şartları müsade etmesi halinde Ocak ayının sonunda başlatılması bekleniyor.
Ligde şampiyonluk yaşayarak tekrar profesyonel lige dönmeyi hedefleyen TKİ Tavşanlı Linyitspor’da hazırlıklarını sürdürüyor.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler bu hedef doğrultusunda güçlü bir kadro için yönetime destek veriyor. Son olarak kalesini tecrübeli eldiven Kemal Canlı ve defans oyuncusu Halil Yekta Kondu’yla güçlendiren Tavşanlı Linyitspor bu transferdeki katkısından ötürü Başkan Mustafa Güler’e teşekkür etti. Başkan Mustafa Güler, kırmızı siyahlıların yeniden başarılı günlere dönmesi için Linyitspor yönetiminin yanında olduklarını belirtti ve kulüp idarecileri ile futbolculara başarılar diledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.