TEKVANDOCULARIMIZ GÜRCİSTAN YOLCUSU

Spor Yayın: 27 Eylül 2012 - Perşembe - Güncelleme: 27.09.2012 16:48:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2931 okunma
Google News

 

 

Kütahya Emetli iki sporcumuz uluslararası maça davetli.

Kütahyamızı yurtiçi ve yurtdışında başarılı bir şekilde temsil eden Hasan Akarsu ve yine Kütahyalı olan şuanda Soma kız teknik ve meslek lisesi Bedeneğitimi öğretmeni olan Zişan Duman, TÜBAT’ın (Tüm Bölgeler arası Taekwondo ligi) organize ettiği Gürcistanın Batum kentinde yapılacak olan musabakaya davet edildiler. Emetli sporcumuz Zişan Duman Büyük bayanlar 65 kg’da Türkiye’yi temsil edecek.Hasan Akarsu  ise Teknik kadroda görev alacak.Taekwondo A milli takım antrenörlerimizden İlhan Aşkın hocamızın başkanlığını yine Taekwondo Federasyonu organizasyon komitesi üyesi olan Cengiz engin hocamızın ise genel koordinatörlüğünü yaptığı TÜBAT Gürcistanda yapılacak uluslararası maçlardan sonra yurtdışı serisine Bulgaristan’da devam edecek.

                Açıklamada bulunan Hasan Akarsu ve Zişan Duman ; " Müsabakalara hazırlanmamızda Emet Thermal Resort & SPA Satış Pazarlama  departmanı müdürleri Onur Turan Fatih Memişoğlu, Murat Koral ve tüm satış pazarlama ekibi arkadaşlarına samimi ve içtenlikle yürekleriyle destek oldukları için çok Teşekkür ediyoruz "dediler.

Tekvandocu sporcularımız maçlarda giyecekleri formalarının reklam bölümlerinin boş olduğunu reklam vererek destek olmak isteyen firmaların dünyanın bir çok yerinde onurlu bir şekilde temsil edeceğinide gazetemize belirttiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.