TEBİD İLE İŞÇİLERİN ÖRNEK BİRLİKTELİĞİ

TEBİD İLE İŞÇİLERİN ÖRNEK BİRLİKTELİĞİ

Gündem Yayın: 12 Şubat 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 12.02.2014 12:23:09
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2854 okunma
Google News

TEBİD İLE İŞÇİLERİN ÖRNEK BİRLİKTELİĞİ

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

                Türkiye Maden işçileri  Genel Eğitim ve Araştırma Sekreteri Ahmet Çümen Tavşanlı’da açılan TEBİD (Tavşanlı Eti Bor İşçileri Derneği) ziyaretinde işçilerle hasbihal ederek sorunlarını dinledi.

                TEBİD Başkanı Süleyman Uygun’un organize ettiği gecede Ahmet Çümen ;   “Sizlerle olmaktan son derece mutlu oldum.  Daha önce  Emet Bor işletmemizde şube başkanlığı , şube yönetim kurulu üyeliği , çalışma hayatımda 25 yıl , sendikal hayatımda da 14 yılı doldurmak üzereyim.  Nasip oldu Ankara’da görev aldım, ama gönlüm hep burada oldu. Sizlerle buralara gelip birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Güzel etkinlikler yapıyorsunuz , sizleri takip ediyorum. Burada beni davet ederek onurlandırdınız.  Derneğinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu sizlere güç verir ve birlik beraberliğinizi sağlamlaştırır. Bu oluşuma katkınızdan dolayı da tebrik ediyorum. Ankara’da da olsam, Hisarcık’ta da olsam hep sizlerin yanınızdayım. Allah buralarda hoş sedalar nasip etsin, tüm işçilerimize kazasız belasız çalışma hayatı diliyorum. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.