Tavşanlı Yeni Belediye Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2019 12:35:27
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
4446 okunma
Google News

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilerek görevine başlayan Mustafa Güler, önemli açıklamalarda bulundu. 
İlk olarak geçtiğimiz hafta Ankara’da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile yaptığı görüşmeyi aktaran Başkan Güler, buradan 2 müjdeyle döndüğünü söyledi.

- OSB’DEKİ ELEKTRİK YAPIM İŞİ VE ATIK SU ARITMA TESİSİ HAYATA GEÇİYOR
Başkan Mustafa Güler, “Güçlü bir merkezi hükümet ile yol arkadaşıyız. Bunun meyvesini daha geçen hafta aldık. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile Tavşanlı OSB’nin 2. etabının elektrik yapımı işleri ve atık su arıtma tesisi konularında görüşme yaptık. Nihayetinde; yaklaşık 1 milyon TL tutarındaki elektrik yapım işi ile 12-13 milyon TL’ye mal olacak olan atık su arıtma tesisi Bakanlığımız tarafından yapılacak. Bu anlamda OSB’ye olan talep de artacaktır” ifadelerini kullandı.

- ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINACAK
Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) tarafından yapılacak çalışma ile Tavşanlı’daki elektrik hatlarının belirli bir program dahilinde yeraltına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Bugün OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın ile ilçemizdeki elektrik hatlarının yeraltına alınma işlemleri hakkında görüşme gerçekleştirdik. Bilindiği üzere 2014’ten bu yana ilçemizde yapılması gereken 59 milyon TL’lik bu yatırım maalesef karşılığını bulmamıştı. Şirket Direktörü Muzaffer Yalçın ile yaptığımız toplantıda 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan programı konuştuk. Bu anlamda ilk etapta Durak, Kavaklı, Ulucami ve Yeni Mahalle’deki hatlar yer altına alınacak. 2020 yılında da İstasyon ve Hanımçeşme mahalleleri ile ilk etaptan kalan alanlar yapılacak. Bunun anlamı daha düzenli bir kentleşme demek. İnşallah, elektrik konusunda güç dağılımının daha dengeli olduğu ve kesintiler nedeniyle yaşanılan sıkıntıların ortadan kalktığı bir döneme girmiş olacağız” diye konuştu.

- BELEDİYEMİZİN STRATEJİK PLANINI OLUŞTURURKEN HALKIMIZA SORACAĞIZ
Tavşanlı Belediyesi’nin 5 yıllık stratejik planı oluşturulması ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Güler şunları söyledi:
“Biz Tavşanlı Belediyesi’nin 5 yıllık stratejik planı ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu anlamda önümüzdeki hafta kamu kurumları, belediye personeli ve halkımıza yönelik anket yapacağız. Tavşanlı Belediyesi’nin önümüzdeki 5 yıllık planı ile ilgili halkımızın düşüncesi bizim için önemli. Bunun için görev alan anketörlerimize yardımcı olursanız sevinirim.”

- YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ; NACİ ERARSLAN VE İSMAİL AKA
Tavşanlı Belediyesi’nin yeni dönemde görev alan belediye başkan yardımcılarını da açıklayan Başkan Güler, “10 Mayıs Cuma günü itibariyle yeni belediye başkan yardımcılarımız görevlerine başlıyor. Bu anlamda Belediye Meclisi’mizde görev alan Naci Erarslan ve İsmail Aka kardeşlerimiz 5 yıllık yeni dönemde belediye başkan yardımcıları olarak görev alacaklar. Önceki dönemde görev yapan Mehmet Atabay ve Ali Özden kardeşlerimize de tüm Tavşanlı halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. 10 senelik dönem içerisinde bu iki arkadaşımızla son derece verimli çalışmalar yürüttük. Tavşanlı’nın gelişiminde bu arkadaşlarımız aktif rol aldılar” dedi.

- CUMA GÜNÜ İTİBARİYLE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ
- ARTIK İŞİMİZE BAKMAMIZ LAZIM
Tavşanlı halkına seçimin ardından gösterdiği teveccüh dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Seçimi geride bıraktık. Hayırlı olsun ziyaretlerini yoğun şekilde kabul ettik. Cuma günü itibariyle bu ziyaretleri tamamlamak istiyoruz. Tüm halkımızla Tavşanlı ortak paydasında buluşmak istiyoruz. Halkımıza gelin Tavşanlı’mızı birlikte yönetelim çağrısı yapıyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.