Tavşanlı SHMYO'da yeni akademik yıl başladı

Eğitim Yayın: 21 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 21.09.2022 12:10:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
997 okunma
Google News

 Tavşanlı SHMYO'da yeni akademik yıl başladı 

GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO'da yeni akademik yıl açılış programı gerçekleşti.
Açılış programına KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Derya Çelik Berikten ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akkan, SHMYO Sekreteri Erol Güran, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve basın mensupları katıldı.


Açılış konuşmalarını Müdür Yardımcıları Akkan ve Berikten yaparak yeni akademik yıl için başarılar dilediler.
Müdür Saraçoğlu ise, "Akademik ve idari personeller ile öğrencilerimizin yanındayız. Yeni akademik yıl açılışını birlikte kutlayarak taçlandrımak istedik." diyerek Tavşanlı SHMYO'nun kat ettiği gelişmelerden bahsetti. Saraçoğlu ayrıca Rektör Kavuncu'ya gerçekleşen gelişmelerden dolayı teşekkür etti.
Rektör Kavuncu gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: "Başlangıçlar sevinçtir, umuttur. Üniversite yaşamına yeni geçen öğrenciler için bir heyecandır. Şirin bir ilçeye geldiniz. Tam merkezinde bu kültürü hissedip güzel anılarla ayrılacaksınız. Sağlık alanında çalışacak yetkin kişiler yetiştirmek istiyoruz. Sevgili öğrenciler sizler de bunu en iyi şekilde değerlendirin. Biz size tüm imkanları sunmak için çalışıyoruz. Elimizden geldiğince bu atmosferi oluşturmaya çalıştık. Öğrenci odaklı yönetim anlayışımız var."
Kavuncu ayrıca KSBÜ'nün genel olanaklarından bahsederek öğrencilere sunulan avantajlar hakkında bilgi verdi.
Program, öğrenci ve personellerle çekilen toplu fotoğraflar ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.