Tavşanlı Semt Pazarında yeni bir uygulama

GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 24.05.2021 12:17:13
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2676 okunma
Google News
Tavşanlı’da semt pazarları koronavirüs tedbirleri nedeniyle yeniden düzenlendi. Salı pazarı yine aynı yerinde kurulurken, Perşembe ve Cuma günleri meyve sebze pazarı saat kulesi etrafında ve Moymul mahallesinde kuruluyor. Giyim eşyalarının satıldığı tezgahlar ise Cumhuriyet meydanındaki aynı yerinde açıldı. 
 
 
Tavşanlı Belediyesi bu süreçte saat kulesi önündeki orta refüjlerdeki tezgahların açılmasına izin vermedi. Burada bulunan esnafımız Murat Gazi Parkı önüne kadar uzanan caddeye tezgah açtı. Fide pazarında da aynı düzenleme yapılarak tezgahların arası 3 metre açıldı. Pazarlarda vatandaşlar rahat rahat alış veriş yaparken, yetkililer her haneden sadece 1 kişinin pazara gelmesini istedi. Bu sayede koronavirüs vakalarındaki düşüşün devam etmesi ve halk sağlığının korunması amaçlanıyor.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.