Tavşanlı Sebzeciler ve Meyveciler Odası tarafından iftar programı

Gündem Yayın: 12 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 12.04.2022 12:45:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1211 okunma
Google News
Tavşanlı Sebzeciler ve Meyveciler Odası tarafından iftar programı düzenlendi. İlçenin ve bölgenin en büyük semt pazarının kurulduğu bugün, pazarcı esnaf iftarını Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte açtı.
İftar programına Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ahmet Erbaş, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcıları Naci Erarslan ile Furkan Dinçer, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, CHP İlçe Başkanı Füsun Aktakka Yıldız, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, daire müdürleri ve oda başkanları katıldı.
İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan’ın duasıyla tamamlanan iftar davetinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler “Pazarcılar Odamızın organize ettiği iftar davetinde vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın, birlikte dua etmenin huzurunu yaşadık. Oda başkanı Rıdvan Altay’a ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, esnafımıza bol rızıklar ve bereket versin” ifadelerini kullandı.
 
Oda Başkanı Rıdvan Altay ve yönetimi davetlerine katılan herkese teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.