Tavşanlı OSB Müteşebbis Heyeti Toplandı

Ekonomi Yayın: 20 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.03.2021 11:25:02
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1467 okunma
Google News

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ile müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. 

Toplantıda, 2020 yılı yeminli mali müşavir denetim raporu, Yönetim Kurulunun 2020 yılı faaliyet raporu, gelir gider tablosu, bilanço tablosu, Denetim Kurulunun 2020 yılı denetleme raporları, okunan raporların görüşmeye açılması, okunan raporlarla Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesi, OSB’de iş yapabilecek sektörlere mobilya, porselen, seramik gruplarının ilave edilmesi ve döküm sektörüne ilişkin komisyon kurularak kriterlerin belirlenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.