Tavşanlı MYO’da Memuriyette Etik İlkeler Toplantısı

Eğitim Yayın: 01 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 01.03.2022 11:19:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1099 okunma
Google News

Tavşanlı MYO’da Memuriyette Etik İlkeler Toplantısı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (MYO), Memuriyette Etik İlkeler başlık toplantıya ev sahipliği yaptı.

Tavşanlı MYO toplantı salonunda Memuriyette Etik İlkeler konulu toplantı düzenlendi.

 

Meslek yüksekokulunun toplantı salonunda düzenlenen ve tüm akademik ve idari personellerin katıldığı toplantıda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, etik ile yasa ayrımı, kurumların etik boyuttaki eksiklikleri ve bunları gidermek için yürürlüğe giren 5176 sayılı Kamu Görevlileri Etik Kanunu hakkında açıklamalar yaparak personellerimizi bilgilendirdi ve daha verimli akademik bir dönem için yapılması gereken etik ve somut gereklilikleri anlattı.

 

Toplantının ikinci bölümünde ise Öğr. Gör. M. Çağrı Demir tarafından hazırlanan Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri başlıklı sunum personelimize anlatılarak kamu kurumlarında etkili ve yapıcı iletişimin önemi vurgulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.