Tavşanlı'da Yerli Otomobil İçin İmza Kampanyası

Ekonomi Yayın: 21 Kasım 2017 - Salı - Güncelleme: 21.11.2017 08:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6055 okunma
Google News

Tavşanlı'da Yerli Otomobil İçin İmza Kampanyası 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir  vatandaş açtığı imza standı ile yerli otomobil fabrikasının Kütahya’da açılması için destek beklediklerini söyledi. 
İmza kampanyası için Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Emirler caddesinde stand açan Ramazan Aksoy , “ Bizim amacımız yerli otomobil kurulacaksa bu fabrikanın biz Kütahya ilimiz sınırları içerisinde kurulmasını talep ediyoruz. Biliyorsunuz ki biz Kütahya olarak sürekli göç veren illerimiz arasında. Biz de istiyoruz ki Kütahya’da bir yatırım yapılsın ve buradaki sanayimiz gelişsin, yeni nesillerimize iş imkanı olsun. Bilhassa Kenan Uzman beyfendinin 2015 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bunun hazırlıkları yapıldı. Kütahya yerli otomobil için gönüllü durumda. Biz de elimizden geldiğince çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek imza kampanyası başlattık. Tüm vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz. İlgililerin de sesimizi duymasını istiyoruz” diyerek düzenledikleri imza kampanyası hakkında bilgiler verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.