Tavşanlı'da protokol ve üyeler bir araya geldi

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 18:05:28
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2104 okunma
Google News

TİCAET VE SANAYİ ODASI İFTARINDA BÜYÜK BİRLİKTELİK

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde protokol ve üyeler bir araya geldi.

Kütahya MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve ekibi, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve ekibi, Kütahya Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Necati Gültekin, Tavşanlı Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, siyasi parti temsilcileri, TTSO yöneticileri, çalışanları  ve Oda üyeleri Mavi Ay Plaza da düzenlenen iftar yemeğin de buluştu.

TTSO Başkanı Davut Efe ve yönetimi iftara gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Tavşanlı protokolü ile iş dünyasını aynı masa etrafında buluşturan iftarda akşam ezanı okunması ile hep birlikte oruç açıldı. İftar sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Davut Efe bir konuşma yaptı.

Başkan Efe, konuşmasında; "Mübarek Ramazan Ayının eşsiz ve manevi yüklü feyzinden azami faydalanmayı, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını rabbimizden niyaz ediyorum. Hepimizin bildiği gibi ramazan ikram ayıdır. cömertlik, tefekkür ve zikir ayıdır. En önemlisi de kişinin kendisini sorguladığı bir muhasebe ayıdır.Diliyor ve temenni ediyoruz ki bulunduğumuz bu eşsiz coğrafyada ve ülkemizde arzu ettiğimiz huzurun, birlikteliğin, istikrarın ve kalıcı barışın sağlanmasıdır. Onun için de ramazan ayının bu hissiyatlarımıza ışık tutan feyzinden azami faydalanmayı rabbimizden niyaz ediyorum. 12 Mayıs 2019 Pazar günü Terörle mücadele kapsamında,Tunceli Pülümür ilçesi Kızılmescit vadisinde şehit olan J.Uzm.Çvş. Halil ibrahim Öztürk kardeşimizin ailesine, yakınlarına Tavşanlı Halkanı baş sağlı diledi.İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Bu duygu ve düşüncelerle teşekkür ediyor Ramazan ayının ülkemize hayıtla vesile olmasını niyaz ederim dedi. "

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise iftar programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Erbaş yaptığı konuşmada şunları söyledi, "Siyasi parti liderlerimiz, STK başkanlarımız, esnaf arkadaşlarımız, siyasi görüşü olsun yada olmasın birçok esnaf kardeşimiz burada demek ki yalnızca siyaset için toplanılmıyormuş. İstenildiğinde böyle birlik ve beraberlik sağlanabiliyor. Bana verdiğiniz emanet ve güven için hepinizden minnettarım. Elimden geldiği kadar Kütahya’yı ve ilçelerini tanıtmak için mücadele ediyoruz. Buraların kalkınması için de iki büyük çözümümüz var özellikle Tavşanlı ve Domaniç havzasını mutlaka karayoluyla Bursa’ya bağlamamız gerekiyor. Bir de bugün sanayi bakanımıza gittiğimde kendisine arz ettim, Zafer OSB,  66 milyon m2 ile yalnızca Kütahya’ya değil Tavşanlı, Uşak ve Afyon’un da büyük sıkıntısını giderecek. Bu memleket bizim el birliğiyle mücadele edip çalışacağız."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.