Tavşanlı’da Öğretmenler Günü Törenlerle Kutlandı

Eğitim Yayın: 25 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.11.2019 15:28:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3391 okunma
Google News

 

 Tavşanlı’da Öğretmenleri Günü Törenlerle Kutlandı

Tavşanlı’da 24 Kasım Öğretmenler Günü  Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle başladı.

Cumhuriyet meydanında, protokol mensuplarının da katımlıyla Atatürk anıtına  çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından  saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

 

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla resim sergisi açılışı yapıldı. Ardından okul konferans salonunda program devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra; günün anlam ve önemini belirten konuşmayı; İlçe Milli eğitim müdürü Salim Karaboğa yaptı.  Resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri verildi. Emekli öğretmen konuşmasının ardından göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ettiler.  Program Mehmet Tarhan ilk okulu halk oyunları gösterisiyle  sona erdi.

 Törene  Belediye Başkanı yardımcısı  Naci Eraslan, Başsavcı Fatih Kocaman, Emniyet Müdürü Halil Konca, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.